Körömágyadba fekszel.
Meglátod a fotódat a borbélynál.
Olyanra vágatod.
Már látom a bőröm alatt,
meddig terjed a körmöm.
A látható rész az egész négyötöde.
Ribancok bal halántékukat
kopaszra nyírják.
Én bal arcomon
szakállat növesztek.
Archatvankilencezéssel csókot
hintünk egymás homlokára.