Kalnivet Péter
Talált
Majd kitalálok valamit,
hogy legyen-e.
Majd meglátjuk,
mi lesz.
Tényleg nem jut eszembe
most semmi.
Csak írogatnék.
Mindegy, milyen lenne,
átküldeném.
Tudnám, hogy rossz.
Ennyit bírtam.
Most már ne várj.
Átnézed, neked tetszik.
Köszönöm. Megtudtam.
Féltem, mit válaszolsz,
de jól jeleztél vissza.
Soha nem tudtam,
mindig csak vártam,
hogy valaki…
Tudod, sok volt,
aki akart,
de nem tudták,
hogyha nem mondják
el nekem, attól még tudom.
Nem félsz, tudtad rólam.
Elrepülsz.
Rólad írok. Azt hiszem,
nem jöttél rá,
hogy saját magad olvasod.
Nekem jól esik
szembesíteni téged
önmagaddal. Nem lehetsz
jó, csak kitalált vagy.
Semmit nem értek,
tehetsz róla, azt hiszem igen.
Valaki vagy,
de nem tudom, nekem
valójában ki.
Vigyázol rám, azt hiszem.
Angyalom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-30 21:09:40 Utolsó módosítás ideje: 2013-07-30 21:09:40
|
|
|