az én szobám
leginkább ott hat rám a szó,
ahol a legtöbbet tartózkodtam.
az bír felém hatással, amit
képes vagyok megjegyezni
akár akaratlanul? talán éppen
ezért nagyobb a befolyása.
mintha bemagoltam volna
annyira, hogy másnak is
felmondjam, de arra ne jöjjek
rá, mit jelent. vagy tudtomon
kívül képes legyek elárulni
egy írással, amitől rájönnék, hogy
tudtam és arra is, hogy hogyan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-21 21:32:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-21 21:32:45