szemlátomást
Amikor a tükörben
észreveszem a nagy
pupilláim és meg
akarom figyelni,
akkor összeszűkülnek.
Nyilván, mert nem
akarják, hogy jóba
legyek önmagammal.
A szivárványhártya
gyűrűje vastagszik,
mert a pupillatágító
izmom elfáradt.
A bal pupillám nagyobb,
mint a jobb. Azzal
kacsint a lelkem.
A baloldalon lévő
szívemet ellensúlyozza
testem aszimmetrikussága.
A lelkem tükre
mögött soha
se köpöm
magam agyba.
Ami seggbebassza
a szemem.
Néha homályosan látok,
mert a látócsontocskák
rosszul illeszkednek.
Az álom életünk pislogás
miatt elszalasztott része.
A csarnokvíz orgazmusa
az agyamban lévő
nyomáson enyhít.
Egy széles púp
a szemhéjamban alul
a pupilla gödrébe kattan,
ezért olyan tág és ezért
kényelmesebb hunyorítani.
Ha feljebb lenne a púp,
akkor az összeszorított
szemek még nagyobb
sötétséget adnának.
A szememben a hajszálerek
fáradtság idején
a benne lévő szálka
hajszálgyökerei.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-07 13:14:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-07 14:38:42