Transz-szférák
Telihold van, nem kellenek a villanyok
a frissen lehullott hókristályoktól olyan,
mintha leestek volna a csillagok,
amikből annyi van már az égen,
hogy lehozzák az isten szerelmére.
Én majd azokat, amik nem voltak hajlandóak leesni.
Asztronauta vagyok az ürességetekben,
megpróbálom helyettetek teljesíteni a küldetéseteket.
A levegő-levegő rakétáktól
ráz az égbolt.
A menny pont olyan magasságra
van, hogy onnan a lendülettől
olyan erővel fogunk talajt,
hogy a pokolban kötünk ki.
És az angyalaivá válunk.
A puttók hulkokká.
A pokol plafonja az alszín.
Ha megszűnik, lapos lesz a Föld
és átlátszó a talaj,
mintha egy tükrön járnánk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-28 17:16:23
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-28 17:16:23