café
a fejemen hagyom a fejhallgatót.
egy internetkávézóban magamon kívül vagyok,
vagyis kizártam a világot.
biztos görnyedek szörnyű gerinccel,
amit csak rólam készült fényképeken látok.
szembe remek csajok sétálgatnak.
egy internetkávézóban magamon kívül vagyok.
rálátok, elhallgatott a zene.
biztos görnyedek szörnyű gerinccel.
beleizzad, mert ez olyan párnás.
önkívületben vagyok, mert kezdek felnőni.
egy internetkávézóban magamon kívül vagyok.
már megengedhetem magamnak.
nem izgulok, nem felelek meg, néha betérnek.
nem érdekel, hogy látják, hogy forgolódok utánuk.
biztos görnyedek szörnyű gerinccel.
ha levenném a fejhallgatót, kizökkennék.
kizártam a világot, mert néha lehalkítom a zenét.
egy internetkávézóban magamon kívül vagyok.
biztos görnyedek szörnyű gerinccel,
hogy halljam, mit beszélnek...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-27 05:54:07
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-27 05:54:07