Kényszer
Miért haltál meg?
Mi lesz most így velem?
Neked még egyszer le kellett volna szidnod!
Hogy feloldjad az előzőt!
Te nem értetted ezt hogy élem meg!
Tudtam hogy nem szabadott volna ujjat húzni veled!
Mert hamarosan meghalsz!
Ha újra élnél és leszidnál még egyszer!
Aztán meghalhatnál!
Akkor nem sürgettelek és most ez a hála?
A sírba vitted a jó közérzetem!
Nekem meg itt hagytad a poklot!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-14 18:27:41
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-14 18:27:41