őszinte szerepvers
nálam is több bátorság van egy ötéves kislányban
én lettül fogok beszélni egy litvánnal
azt mondom rájuk hogy oroszok
és ha rossz néven veszik akkor zokogok
potenciális tasz-ügyfél vagyok
a nyomort valjean fülén hallom
hol a jobb hol a bal dugul be
nem kell menóra de a turul se
a barátnőd is szégyelled
noha nála nem él szentebb
akkor is lenézem a down-kórost
ha a gyerekem szenvedni attól fog
macsó beállítottságú egyénként
ne utasítson vissza fehérnép
nehezen viselem
hogy velem csak beszélgetni lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-29 00:09:41
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-29 08:51:34