Relaktivitás
A rímeknél a sorok végén
utolsó két magánhangzó
esetében ugyanott
nyomom le a klaviatúrát.
Érdekes értelemszerűen csak
utolsó új információ lehet.
Minél korábbi egy bejegyzés,
annál inkább kiindulópontja
lesz a későbbieknek.
A kör csak úgy tudja gömbbé
fejleszteni magát, ha a
pólusainál megvastagszik.
Egy szikla hatalmas
területet foglal el
a semmi elől.
Csak ahhoz képest vagy
rossz helyen, amennyire
ismered a teredet.
A kép azért kell, hogy
a szöveg felett
bizonyosságot érezzünk.
Még szép nőt nem láttam
rossz szagot szeretni.
Ha valaki a helyrerázástól
zavarodik meg, az nem
a helyrerázó hibája,
hanem azé, aki
tévútra vezette.
Jobban kikészít a részt
egésszé tevő elem beillesztése,
mint a rész létrehozása.
Néha, ha lecsukom a szememet,
élő képben, művészi szűrő
nélkül látok filmes jeleneteket.
Akik április utáni hónapban
születtek, mindig
fiatalabbnak tűnnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-22 18:48:13
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-22 18:48:13