Kephal
Ha egy szarabb kocsit
előzök, mindig
felhúzom az ablakot.
Egy üres lakásban
általad bekapcsolva
hagyott tv őrületétől
milyen tetted értékelhető?
Nem csak az ragaszkodik
a nála silányabbhoz,
aki nem fél, hogy lehúzza.
A fejem aszimmetrikussága
miatt mindig valamelyik
csúcsára fekszem, mintha
hinném hogy kikerekedik.
Egy művésznek az ujjain
látszik, mennyire külön
áll a kézfejétől. Ezért is
szeretik a homlokukhoz emelni.
Egy temető mellett
elhaladva mindig
óvatosabban
veszem a levegőt.
Mindig próbálok
úgy érvelni, hogy
sose a legkisebb
ellenállás felé haladjak.
Miután rájöttem, hogy
mások értékes tetteivel
egy időben mit csináltam,
azokat legendás
időknek érzem.
Nagy bátorság a lehető
legnagyobb tudással
a lehető legnagyobb
tudás birtokosának
nevezni magunkat?
Ha egy morzsát meglátok
és megeszem, rájövök
hogy az a darab hiányzott
a jóllakáshoz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-22 17:33:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-22 17:33:06