Lyukas lap
Nem találom, mert kétszer szerepel ugyanaz az oldalszám.
…………………………………..ez kettővel………………………………
Ha nincs olyan szeren……………………….csém, hogy egyből oda
………………………….előtte vagy utána lévő…………………………...
Lapozok, akkor……………………………………………..nem gondolom
……………………………oldal előző vagy utána…………………………..
Azt, hogy kihagyják. Az……………………..ilyen füzetek egy lappal
……………………………………..lévő lap……………………………………..
Vastagabbak. Ha figyelmesek vagyunk, kettőt összeragasztunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-04 15:17:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-04 15:17:52