a költemény pont annyira nyitott
amennyire a végtelen engedi
úgy értem ha kevesebb variációra
adna lehetőséget az már nem
végtelen lenne és nem is költemény
a vers a kiszámítható végtelent jellemzi
az ember által megírhatatlan
'hyperköltemény' pedig a végtelennél
is megfoghatatlanabb dolgot