Parvenü
Érdemeid túlhaladták
minősítésed.
Rám bízod a helyzet
precíz kezelését.
A tisztázás igényét
újult erővel hozod
felszínre. Az elméleted
aggodalomra okot
adóan konspiratív.
A legkisebb részletekkel
kapcsolatban is
hazugságon kaplak.
Ambíciózusan próbálod
felvillantani, hogy túl vagy
rajtam. Nem gyakorolsz
pártatlan ellenőrzést.
Nem veszel részt
érzelmi kompetíciókban.
Veled egybehangzó
szerelemfilozófiát vallok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-25 05:54:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-25 05:54:40