Optárk
Kiüríted a minibárt.
Rád szállt egy molnárka.
Felém rendelkezel
nyitott vegyértékkel.
Elvetsz minden tényt,
mely egy sokkal
egyszerűbb igazsághoz
vezet. Kevered a
valóságot a veled
szemben támasztott
elvárásokkal.
A valósággal való
szembenézésnek ez
egy nagyon sajátságos
elutasítása. Itt már egy
értéktelített állítás következik,
mely nem teszi lehetővé ezt
a fajta tervezhetőséget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-25 05:51:14
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-25 05:51:14