la(g)os
egyre inkább látod az újon,
milyen lesz elavultan.
hóolvasztó eső esik
túl sok benned a düh,
hogy ne szólj mindenkinek,
hogy nem feléjük irányul.
próbálsz elkerülni, mint egy
vizuális zseni a spoilereket.
egy figyelmeztető lövés
tölténye hullott rád.
hogy várhatja el egy
ember maga felé,
hogy szeressék,
miközben tudja,
hogy büdös tud lenni?
miért kéne másnak
az élete? úgy is
a sajátommá tenném.
miután meglátod, hogy
mosolygok, a keresztbe tett
lábaidat már nem felém fordítod.
két egyforma
hókristály
hullott rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-18 16:46:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-24 18:51:33