rio de ja nairobi
csodálkozol, hogy sötétedés
után, amikor vezetsz, a szembe
jövők leveszik a reflektort.
ha ismernének, nem vennék le.
már nem én ugrok
be neked először
a nevem hallatán.
a vállamról a hátamra hullik
minden, mert görbe.
mattos a szemed.
bár az is igaz, hogy
az a részed kopik a
legjobban, amit nézek.
azóta nem zavar, ha feltűnést
keltek a botladozásaimmal,
mióta azt hallottam, az igazi
férfi mindenkinek
a figyelmét felkelti.
a jövőd fekete, mint
egy kiidegelt fog.
nem akartad észre venni
nyugodjál meg, én se
akartam, hogy meglásd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-18 16:43:58
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-24 18:52:49