vérlemez
csak akkor van igazad
ha a véleményed szimpatikus
(szintetikus hazugság)
vagyis mesterségesen
kel versenyre
nem tudtok alkalmazkodni,
mert a kifejezett ízléseteket
követik kifejezett szavak
de én
nem tudom, hozzám
hasonlók-e az álmaim
vagy hogy találkoztam-e már
a szerelmemmel akit
nem a sors ereszt el
mert nem ismer magára,
így olykor elveszítem
vérrel szeretném átmosni
a félelmet,
megölni aztán
letörölni
hogy feltehessem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-18 16:40:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-18 16:40:08