magas a székesegyház, de nem
ülök fel a tévhiteknek, nem
érdekel se lég-, se fellegvár,
aminek a fenntartását én
fizetem.
isten hétmilliárd ember
külsejével rendelkezik, a
fogalmak rész biztos a szíve,
mert az nincs, minden olyan
dolog is van rajta, ami még nem
létezik, például kihull a haja
vagy elpusztulnak az
agysejtjei.