Wisstrom
csak akkor van igazad
ha a véleményed
szimpatikus
vagy szintetikus
vagyis mesterséges
versenyképes
nem tudtok alkalmazkodni,
mert a kifejezett ízléseteket
követik kifejezett szavak
vagyis végtelenek,
nem befejezettek
nem tudom, hozzám
hasonlók-e az álmaim
vagy találkoztam-e már
a szerelmemmel akit
a sors nem ereszt el
mert nem ismer magára
és elvesztettem
vérrel szeretnéd átmosni
a félelmet, megölni
aztán letörölni
aztán felteszed a vérlemezt
ami védelmez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-04 00:55:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-04 00:55:35