Pillanat
A múlt a jövőt üldözi
A jövőn jelent ütközik
Kettő közti átfedés
Amit soha át nem élsz
Egy trikolór középső része a jelen
Minek színe kevert
A múlt és a jövő idősík
Amiből a jelen próbál kinőni
Az idő senkiföldje a jelen
A múlt és a jövő reagense
A jövő a múltba beleszalad
Hogy a napot jobban megragadd
A múlt megbassza a jövőt
Ők ketten az elődök
A jelenhez ne érj
Mert a jövővel helyet cserél
A jelen a jövő
Csökevényes ismerete
Kellenek az ősök
A lelkét mindkettő kilehelte
Egy halottnak nem
Létezik jelen csak múlt
Ha a tér az idő lelke
Akkor be kell laknunk
Hogy fel tudjunk készülni a jelenre
Ismernünk kéne a jövőt
Mert a jelen a jövőből terem meg
És a múlt az új termő
Legkésőbb a múlt jön létre
A legelhasználtabb és a legújabb
Az idő a múltban megáll több évre
Mert az egészet megunja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-26 19:35:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-26 19:35:12