Kovács Erna
Az Ember
EGYSZER volt, hol nem volt, Volt egyszer egy hol nem volt, s
Az Isten az Embert Saját Képmására
Teremtette.
...Megteremtette a Földet, Élő Helyeket,
Élő Lényeket,
Nagy Szeretétben,
S az Embert,
Hogy Éljen Együtt a Természettel,
Természetével az Univerzum Rendjében,
Csendjében,
Szeretetében,
EgészSégében.
Felismeri Önmagát,- Fűben, Fában, Másban,
Egymásban, Miegymásban,
Az Isten mindenütt jelen van, mert minden
általa Él.
Földön, Vízben, Levegőben,
S Túl azon,
Az Ember
FélElme,
Agyában,
Feje a Nyakán van,
Teste a Földön csakúgy,
Mint a Világa, Hisz,
Van szeme Világa.
Ami kint, az Bent,
Fél Elme Világa,
Világnak Halála. Hisz,
Egy a Testtel, Hisz
Az Elme Önmagában
Teremtő erejében,
Életre Kelésében,
Tudása,
Mi?
Testében
Szabad Akarata
Választása
S a Fél Elme,
Ép Elme
Értelme
S
Ember!
Egy AZ Isten s Az Ember....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-31 12:24:19 Utolsó módosítás ideje: 2013-01-31 12:24:19
|
|
|