miért féltékeny a vécécsésze a géntérképre?
A hipochondernek egészségtudatának
kellene lennie, hogy lebetegedhessen.
A csillogás a színeknek olyan, ami a
nézhetőt láthatóvá teszi. Annyira
különbözik egymástól a két arcfelem, mint
egy ikerpár. Olyan gyenge a szervezetem,
mint egy többszörösen másolt klónnak.
Mindig szerettem volna egy olyan béka
lenni, amelyet isten vezérelt Egyiptom
fölé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-29 15:34:33
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-14 18:32:47