Ismered azt az érzést
Amikor egy idióta
Hülyébbnek tart magánál
És le akar győzni
És már nem akarod
Hogy az ő értelmezési
Keretein belül okosnak tűnj
Ezzel a nyomorral
Akarsz valamit kezdeni
Amit csak neki köszönhetsz
Sikerélményt nyújtani
Hogy neki is jó legyen
A szívességét
Megtartod magadnak
Örömmel adnád
De aki csak kapni szeret
Nem mindenkitől fogad el
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-21 05:12:04
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-21 05:12:04