Jól lefogott érdek
Már nem akarom visszaterelni
A beszélgetőpartneréhez azt,
Akit beleokvetetlenkedéssel,
Udvariatlanul a mondanivalómmal
Önkívületben elsodrok. Már nincs
Lelkiismeretfurdalásom e miatt.
Hagyom, hogy visszataláljon,
Ha olyan fontos volt. Legyűröm
Magamba az érdeklődést, miként
Alakult volna a világ sorsa, ha
Hagyom kibontakozni az eszmecserét.
Ha rossz irányt vett, hát magamnak
Tettem keresztbe, és legközelebb
Hallgatok a megérzéseimre és
Megtartom magamnak a véleményem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-14 05:42:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-14 05:49:09