Ne énekelj a halló oroszlánnak
Árnyaink csúszómászók, a fények ócska
bábjai. Történelmünk lepereg, mint a
tiltott gyümölcs viaszáról a nedv. Az idő
gravitációja magába szippant. A pillanat
foglya vagyok. Könnyeket morzsolsz
ahelyett, hogy sziklákat görgetnél. Ha
csak a fejed lóg ki légvárban eltemetve,
nyakig ér az ég. Verset írsz. Kicseréled
a billentyűzeten a gombokat, mint egy
Rubik-kockán a színeket. Jéghideg a
kezed. A tinta belefagy a tollba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-07 06:01:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-14 18:31:15