Soullal bélelt
Ahogy hozzád tartok
Úgy tartok is tőled
Ahogy hozzád tartozom
Úgy tartozok veled
Ahogy kitettél magadért
Úgy tettem én be
Ahogy kikeltél magadból
Úgy teltem be veled
Ahogy nekem rontasz
Úgy téged rontalak
Ahogy engem kaparsz ki
Úgy értem kaparsz
Ahogy sokan vigyáztak rád
Úgy sokszor vigyáztak veled
Ahogy gondom van rád
Úgy gondom van veled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-07 05:59:07
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-15 10:48:16