isten azt mondja, rossz vagy, de tudod,
hogy átverték. kényszerbeteg. elpusztítja
a világot, hogy újrateremthesse. ha
legyen békesség köztünk mindenkor, velem
senki nem fog kezet. olyan messze van a
mennyország a földtől, hogy lezuhanva
áttöri a földet a pokolba. rosszul
sikerült a teremtés, istennek sok imával
kell szembenéznie.