Penthesileia sóhaja
Ó férfi
Ízed arany.
Soha-nem-volt
élveket ébreszt
bennem a nap.
Kitaszított kényszer-anyag
Ami nyelvem alatt
eleven még.
(Ami szentség)
Egy ölelés a pokolból
(Az a horror)
Ami már te vagy ajkaimon
(Az a nyom)
Elvezet isteneink elejébe
El a kéjbe
A halál tűzbeborult mezejére
Ahol égve lehullhat a gyász
Mint rólam a test-ruha burka
Hol a mélybe, a mennybe te vársz
- Hisz az áldozatod leszek újra -
(Hisz a változatok tere tág)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-25 22:18:30
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-25 22:24:21