Bizarrgerjesztő
A húgy a sárga szar
A szar a barna húgy
A nyál az átlátszó vér
A vér a színes nyál
A szőr a hosszú szeplő
A szeplő a leborotvált szőr
Az izzadtság a testi könny
A könny a szemi izzadtság
A szépség a lelki ész
Az ész a szellemi szépség
A szív a lenti agy
Az agy a fenti szív
A geci a folyékony test
A test a szilárd geci
A szag a nazális árnyék
Az árnyék a vizuális szag
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 17:00:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-26 08:32:59