Ná(la)d
Silence kis madár
Ne csicseregj higgadj már
Le a boldogság kék madaraként
Verdesel a kék égen a kék bolygón
Mint egy lopakodó
A kékerest tenném két mellbe és vésztjóslón
Forr egymásba két vörös bolygó
Mert kirepültél a bordakalitkából
Körmönfont voltál
És traviátát fütyülsz
A szívhangból
Ugyan úgy püttyögsz
De ha megdöglök sípolni is tudsz
Ezzel a dobbal
És a nádi hegedűvel
Olyan húrokat pengetsz
Amitől berezonál a kis világom
És minden szavakat helyettesítő
Idegesítő
Gitárszólam
Szárnyaszegetten
Belemászik a fülembe
És fészket ver
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-24 12:23:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-24 12:23:27