Strigula
Lelked akkor érzed, amikor fáj a
szívednek engedelmeskedni. Az álom
életünk pislogás miatt elszalasztott
része. Ha igazán őszinte vagy, csak két
dimenzióban láthatsz, mert önmagad
szemébe nézel. Minden szívdobbanás
egy-egy elfojtott pofon jele. Azért a
legjobbak halnak meg, mert nagyobb a
lelkük és kevesebben vannak. Az ember egy
lélekgyár. A költő azért szép, hogy a
szenvedései ellenére azért valahogy még
kinézzen. Isten az égi tengereken jár.
Lépkedésétől fodrozódó víz felszínének
tükrén nem látja bennünk önmagát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-22 12:28:46
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-14 18:27:39