A vér nem válik izé
Nem tudnám elképzelni a családomat egy
Átlag családokat bemutató tanulmányban,
Mint ahogy egy átlag család ebbe bele se
gondol. Velünk nem tudnának látleletként
Görbe tükröt tartani a társadalom elé. Azt
Hiszem, a problémák súlyosabbak. Lehet, hogy
ezért is nem röhögünk az átlag paraszton. És
Lehet, hogy talán ezért is nem tudtam elképzelni,
Hogy másnak is lehetnek szerető szülei.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-22 12:25:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-02 19:12:33