Nyom(or)ult
Most nem határolódnék el
Semmilyen hazugságtól
Rajtam nem áll
Vagy bukik semmi
Csak átadom magam a gőgnek
Felnyitom az érzékeimet
És ezt bárminek betudhatom
Különcségem provokál
Bölcsességem megveti
Az arra érdemes gyávát
Rárivallok ha azt áhítja
Ez a póz még kedvemre
Való is lett volna de azok
Az idők eljártak felettem
Megtört a hajsza ami
Megvédett volna az
Értelmetlen harc-mentes
Élettől
Rengeteg lecsapatlan labda
Miatt hunytam szemet
Fogadalmam felett
És félelmetes hogy ezzel
Együtt tudok élni
De ha szerencsétlenséget
Jelezve összetörök
Egy tükröt, annak egyik
Szilánkjával vágom
Fel az ereimet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-14 14:48:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-14 14:48:58