Feltépheted
Mellém fekszel
De én felébredek
Dobog vagy rezzenéstelen
Ketté reped
Miért reszket
Ez kényszeres
Részeg e
Véresen
Félrever
Mert szédeleg
Akkor meg fékezzen
Nehogy szétessen
A koszorú ér életlen
Repképes-e
Ha szívnégyebbedésem lesz
Felnégyelem
Nem te tépted fel
Hanem önmagát felsértette