Az öregek csókolomot köszönnek a
holtaknak. A legdurvább pedofil még meg
sem született embereket molesztál. Azért
a legjobbak mennek el, mert kevesen
vannak. Minél nagyobb a missziósszámod,
annál inkább unsz meghalni. Túlvilágon
halottat vállalni meggondolatlanság. Fent
nem fogják tudni, miben haltam meg.