Majsa
minden egyes megosztásommal
olyan izgalmat érzek
amit egy szatír érezhet
ez az én pornográfiám
már amennyire márai irodalma is az
elképzelem ki olvassa
ki mit érez és gondol
együtt önt el a melegség
és együtt izzadunk
főleg egy olyan ismerősöm
helyébe képzelem magam
akinek a lájkja nem lenne
égő számomra
szinte érzem hogy úgy
áll fel az asztaltól
hogy telítődött velem
és azt is érzem hogy függő lett
de ezt még a szemére
sem tudom hányni
mert nem is fogja fel
ha már irodalmi analógiáknál
tartunk az én magányom
mélyebb adyénál is
nem mintha foglalkoznék
adyval csak sok ady klónról olvastam
már ha itt tartunk nem hiszem
hogy hatással volt rám
hogy nagyanyám házában
harmadik felesége kapcsán
többször megfordult déry
és ez által illyés és örkény
és az anyósnak ajándékozott
antik fürdőkád
és lila üveg csillárok is a
nagymamáméknak eladott
ház tartozékai voltak
mennyit fantáziáltam
abban a kádban egy
nagy szerelmemről
a csillárok leszereléséhez
én értek a legjobban
van a lakásban egy festmény
egy gyönyörű cigánylányról
akiről nem is tudtam hogy az
egy kezében hegedűvel
micsoda sztereotípia
de a festőtől csak annyi telt
hogy a hegedű hátlapját fesse meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-12 05:37:54
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-03 17:04:32