Rl’m nélkül
Nem olyan szabályos mint a hyperbol’
Nem olyan ritka mint a hypernov’
Nekem van turbódíz’
Nem perpetuum mobile aki izeg-moz’
Aki ide-od’
Nem lusta mint akinek nincsen dolg’
Nem szabad homeless aki ideszok’
Én most huszonki’
Nem sánta mint a bice-bóc’
Aki tipeg-top’
Jalta helyett szimferop’
Nem tenger által határolt szigetorsz’
Messze van bukovin’
Nem változatos mint az ilyen-oly’
Aki innen-od’
Ami ne itt legyen azt vidd el od’
Megy azt be kell utalni elvo’
Ledobva plutóni’
Ami időben kábé az idestov’
Ami innen-onn’
Nem olyan kínos mint a viselt dolg’
Nem olyan fontos mint az illemór’
Megtörtént utópi’
Nem olyan törekvő, mint egy sikeror'
Hogy ne így legyen, ki tett ró' ?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-12 05:19:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-30 13:30:50