Elfolytgadás
Én tudom hogy a dühöm mire vezethető vissza
De erről való eszmecsere csak egy meddő vita
Én az a vendég vagyok akit senki nem vár
És az az áldozat akit megölni senkinek sem kár
Az én negatív energiám olyan terebélyes
Neked a halálod vagy életed kell velem leélned
Az ember ilyet nem árt ha tisztáz
Mert ez egy érvényes megállapítás
Az erőszak az egyetlen megoldás
Nem ismerek jobb módszert a terrornál
Én vele tudom kifejezni magam
A legbölcsebb ha szabad utat kap a harag
A kapkodás soha nem vezet jóra
A régóta várt döntést még nem kell meghozzad
Mert még koncepciózusnak tűnhet
Az elvárt normáktól könnyedén elüthet
Az egészséges életösztön rossz tanácsadó
Látod rajtad kívül mindenki alázatos
Nekem is félre kéne löknöm a gyengébbet
Az úr helyett hibáztatnom kéne a cselédet
Én hatalmas lúzerként ordas eszméknek hódolok
Nincsen magánéletem a frusztrációmat oldom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-05 00:32:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-11 03:12:17