A kéményből kiszálló füst árnyéka nyalt végig
A fény is a szemedbe köp
Hunyorítasz
A felhő partedlit tesz a fénynyalábok alá
Mielőtt azokat átvágva a Napot el nem takarja
A fénnyel átellenben a lábunk elé hullanak
Így mintha mikor elnémulna a lassú echo
- A hang árnyéka -
A fényét sem láthatjuk