mindenkinek megvan a saját '56-ja
mindez csupán szubjektív érzetekből áll
mégha történni objektívan is szoktak dolgok
a gondolat szabadsága szempontjából
nagyon fontos hogy olyan eseményeket
lássanak bele amivel saját bőrüket
menthetik persze '56 egy fikció volt
mindenkinek olyan amilyennek kényelmes elképzelni