Jelentékeny
Egy nagyon fontos temetőbe igyekezek
Egy nagyon fontos halott sírját vizelem le
Egy nagyon fontos műsorban kell szerepelnem
A számomra
Nagyon fontos rajongóim letepernek
Egy nagyon fontos grénum előtt adok elő
Egy nagyon fontos fától nem látom az erdőt
Egy nagyon fontos tabutémát feszegetünk
A nagyon fontos szavakat nem emlegetjük
Egy nagyon fontos harmadik világbeli nép
Egy nagyon fontos téma mi alatt teríték
Egy nagyon fontos érdek ami összehozhat
Ők nagyon fontos ellenérdekeltek voltak
Egy nagyon fontos álláspontot fogalmazunk
Egy nagyon fontos összefogást szorgalmazunk
Egy nagyon fontos korlátozó intézkedést
Nagyon fontos a pártatlan ítélkezés
Nagyon fontos a szakmai tanácskozás
Nagyon fontos a jaltai barátkozás
Egy nagyon fontos világ társadalma felé
Egy nagyon fontos fogadást tartunk csak ezért
Nagyon fontos ajánlásokat teszünk mi
Nagyon fontos embargókat vetünk ki
Nagyon fontos nemzetközi egyezményben
Számunkra
Nagyon fontos pillanatnyi kedvezmények
Nagyon fontos atomsorompó szerződés
Nagyon fontos értékek mentén eltökélt
Nagyon fontos most az érdekegyeztetetés
A befektetők
Nagyon fontos hogy ne válljanak kedvetlenné
Nagyon fontos figyelmet el kell tereljük
Nagyon fontos hazugságokat terjesztünk
Nagyon fontos programigazgatót megveszünk
Nagyon fontos hírnevén foltot ejtünk
Ha egy
Nagyon fontos médiabirodalmunknak
Egy nagyon fontos megjegyzésére nem utal
Nagyon fontos ez esetben a közmegegyezés
Nagyon fontos a politikailag korrekt szövegezés
Nagyon fontos kilábalni konfliktusból
Ezek
Nagyon fontos üzenet értékű motívumok
Nagyon fontos a történelmi igazságtétel
Nem meggyőződésből csak mert már kényszer
Nagyon fontos a kettős mérce tagadás
Nagyon fontos hogy eltökélt-e az akarás
Nagyon fontos hogy a kollektív tudatunk egészséges legyen
Nagyon fontos hogy egy hitelminősítő se értékeljen le
Nagyon fontos itthon is a jogbiztonság
Nagyon fontos törvényekkel elbitorlás
A néha
Nagyon fontos elemeket megfenyítjük
Nagyon fontos lobbik jóindulatát el ne veszítsük
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-12 14:47:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-12 17:26:14