Rio de ja Nairobi
ha rád gondolva írtam
le pár sort és úgy
mentettem le
az már örökké
oda ragaszt
hiába törlöm ki
az csak akkor érne
valamit ha kidobnám
a számítógépet
gondolkodás nélkül
mert gyorsan kell
bökkenő:
a per feldolgozását
hamarabb láttam
mint az eredetit
azt a kaput nekem
építették
hogy mondjam ezek után
hogy kevesebbet írj
ha már most is elkapatlak
ide jobb sor kell
a lábaimmal kívülről
körbe veszlek
hogy öleléskor
rád ne dőljek
ez kicsit hülyén hangzik
de nem tudom hogy kell
helyesebben
sokat gondolkodtam rajta
rajtunk?
rajtunk nem
én már az elején
elhatároztam
de te keresztül húztad
a számításaimat
mert most először
küzd valaki értem
kihasználod hogy azt adod
meg nekem amit a helyedben
már rég másnak
kellett volna
pedig én a helyedben
elhagynám magam
elhagynád engem
ezt sem tudom
hogy kell
ott kéne hagynod engem
mert utálom a magam
fajtákat szánom őket
azért is rejtegetlek
pedig ha eljön az idő
büszkélkednék azzal
aki a helyedre lépne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-04 12:29:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-10 17:16:06