Az elméletkutatás gyakorlata
A keresztnevem másoknak sosem rólam jut először eszükbe
Előfordul az is hogy valaki súlyos sérülés láttán nevet kínjában
Tudom, hogy nem létezik az, hogy nincsenek rossz kérdések
A messziről jött ember mindig ostoba és soha nem tájékozatlan
Untatott a látványa hogy mások elérik az általuk kiszemelt helyet
Hogy a feltámadás idején makucskán a macskák 10-edszer támadtak fel
Szórófejként az egyik irányba akadozva a másikba pattogva megyek
A belső óra változásának biológiai háttere nem kelt benned undort
Ha az élettel egyszer találkozol azt mondja tőled nem kell semmi
Még az őrangyalod is szégyell összezsugorodsz öreg korodra
Megnőtt a kisugárzásod hiszen amúgy is olyan nagylelkű voltál
A feltárcsázott sorközben egy fekvő női domborművet készítesz
Ha a szépséget definiálom nem veszti el a lényegét csak engem nem
Érhet soha baleset nem mindenkinek vannak szülei a megérkezés
Fontosabb mint az út nem folyik minden a Föld nem geoid ennek
A végére nem teszek pontot mert egy ponton túl mindenki tehetetlen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-01 05:33:51
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-06 21:03:37