Fagyrázkódás
Hiába mutat az óra fél hatot
A bizonytalanság jelzi
A fél után a -hat ragot
Tizenkettő egy tucat
Az duplán hat
Nincs igazság mert fél
A féligazság remeg nem remél
Az igazság órájakor
Én mindig izgulok
Nekem minden félig üres
És elkések ha azt mondom
Hogy fél ötkor indulok
A legmagasabb hullámokból
Készülnek a legnagyobb felhők
És a dagály után
Beborul az ég
Az apály közelebb szippantja a Holdat
A Föld ráncai megereszkednek
Mert az idegi földrángásoktól
Cunamihullámok indultak az
Antarktisz felé ami megfagyott
Hullámhegyek hátáról félmély
Lábánál félmagas - szinte mindegy
Mily sekély az oldódó kékség
És mily mély a magasság
És sok ellentmondás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-24 16:33:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-03 21:55:12