A mély szembesíti a felsőt
Új házba költöztem én
Meglepetés e bérlemény
Wekerle-
Telepen
Kis írásom ötletszerű
Emiatt az összes betű
Ákom-
Bákom
Tejet vettem a közértből
Így a díjat a főbérlő
Elen-
Gedte
Azóta se fizetek
Nem hat rám az intelem
Szánom-
Bánom
Tudtommal már régen felnőtt
Vagy de mégis mások előtt
Mezte-
Lenkedsz
Esik eső kapucnim nincs
Csatakosan hazudni is
Elfe-
Lejtek
Nem fogok én többet kérni
Elmúlik a feledés ki-
Józa-
Nodva
Ott ülök majd én felállva
Így leszünk mi 4-en - 3-an
Össze-
Nőve
Tudom hogy sokat forogsz majd
Ezért téged most gondosan
Takar-
Gatlak
Félek hogy majd nem kelek fel
Kihűlsz mint a tengerekben
Párna-
Love-a
Tudom csábítóan hangzik
Az tőled hogy jöjjek baszni
Dobban-
Tottam
Ez a helyzet ajtó-ablak
De én tartós kapcsolatban
Vagyok
Nagyon
Tudom hogy nincs kőbe írva
Hogy én majd nem össze vissza
Tapo-
Gatok
Ő az én életem, nekem
Hadd ne kelljen a tényekre
Szorít-
Kozni
Ha tudom hogy nem is igaz
Ez az álom hanem sima
Kényszer-
Képzet
Nem kell vele - mert nem tudja
Hogy másba is belezúgtam -
Szakí-
Tani
Te vagy az én versmodellem
Ezért rögtön le fogsz engem
Polí-
Rozni
Érzem hogy te jó merész vagy
Kényeztetésed ezért az
Ingyom-
Bingyom
Kikészít a kötődésem
Rendszeres az ösztönélet
Kényszer
Érdek
Sivárságunk ellenére
Közös múltunk tengerébe
Elsüly-
Lyedünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-21 14:09:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-21 14:09:12