sensibile simultane
van, ha egy mondatot lementek, utána nem tudok koncentrálni,
mert a kémiai folyamatok biztos lassan zajlanak az agyamban.
nem olyan libikókaszerű, mint a windows 7-ben, amikor
a hatodik fül után két mozdulattal megnyitsz majd bezársz egy oldalt.
olyan üres vagy, mint mikor egy hosszú szó, néhány lényegtelen
kötőszó miatt, tördelés nélkül nem fér ki egy alig hosszabb sorba.
átugrik, mert kitúrják, ahelyett hogy összepréselné,
mint a fülekkel teszi, amikor végtelenítve a címüket se látjuk.
az ablakban a kurzort lecsapod, mint egy legyet, de láthatatlanná
válik. talán azért, mert nem rá csaptál. a gördülősáv és a klaviatúra
nyílja kisebbet dob a lapon, mint az érintőpad. a keresőablak végén
is ha előre lépek egyet akkor az ablak elején kell egyet visszalépnem
hogy egy betű legyen az utolsó karakter. ha egy új mondat kezdetén
a második betűt naggyal írom és szóközt nyomok, helyet cserél.
tehát, miután az első nagy lesz a második kicsi. nyomtatási nézetben
mindig olyan jól néz ki. minél szebb az alakja annál több értelme van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-17 06:08:13
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-03 17:18:32