tárgymanipuláció
követem azt aki minden szó nélkül elhiteti azt
hogy nem követem mint egy megtévesztett szerető
talpai nyomát csókolom és lábaiba kapaszkodva
megkönyörül és megadja azt amire vágysz
számítok rá hogy nem rug belém mert én szeretem ezért
bármit elhiszek neki csak legyen enyém és én
rabszolgája leszek lesem minden kivánságát és el
taposhat azt tehet velem maga mellett amit
csak akar nem fogom bírni tudom hogy neki ne essek
de erről neki nem kell még tudni elég ha ellenállhatatlan
sága ellenére túl sokáig feltartóztatott szen
vedélyem olyan erővel tör elő hogy fel se
fogja tán azt amit akkor élt át ösztöne tombol és
elveszti fejét az orkánként végigsöprő vágy
simogatom haját és soha nem hagyom el maradok
rabszolgája aki csak érte él mindörökre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-10 05:50:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-10 05:50:29