évődés
mihez kezdjek
tény
nincs mellettem
nézem őt
bár nincs térerőm
nincs ő olyan távol
árad a kisugárzása az idővonaláról
ezzel táplálkozom
minden megosztása lájkját nyomom
hogy lássa hogy minden rezdülését figyelem
és ha a neve mellett egy zöld pont akkor tetű révén kiverem
mikor én is Ő is ott van
mintha egyszerre néznénk a holdat
örülök hogy mások látják
mennyire ragaszkodok hozzá
kisajátítom őt
a miheztartás végett
ne merjenek mások jópofáskodni
remélem figyeli hogy formál engem
nem lehet jobb dolga nálam
nem tudom mit tehet most
megpróbálok imponálni neki
és figyelem hogy reagál erre
a másokhoz intézett
szavaiban keresem a nyomot amit benne hagytam
minden kattintásával rám utal
ahogy kiszámolja a percet
mikor jön fel
tudom hogy csak nekem üzen
és én is üzenek neki
amit megfejt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-21 13:05:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-21 13:05:04