Jelenlegítés
Minden film snittjének sötétsége egyedi
Távol vagyok a megértéstől ahhoz, hogy
Megértsem, a színész mennyiben nem önmagát alakítja
Nem ismerem
Nem tudom mennyire alakult át
Talán ezért van a bulvár is hogy jobban élvezzük
Mennyire kell közönyösnek lennie egy rendezőnek ahhoz
Hogy elfogadja nem az a színész játsza a főszerepet
Akivel akarta
És nem megy el a meghallgatásra pont az
Akivel tökéletes lenne
E helyett egy rosszabbra mondja azt hogy tökéletes
Egy támogató hogy mondhat nemet tehetséges embereknek
És jó forgatókönyvnek
Hogy lehet otthagyni a végefőcímet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-21 12:56:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-21 12:56:34