Átlagos történet
Egy hétig nem írok neki.
Jövő péntekig.
Ja, nem.
El akarom hívni valahova,
Mert a mostani hétvégén
Nem ér rá
Ahhoz képest, hogy
Milyen repesve mondott
Igent az első alkalomra
Nem erre számított, hogy
Rávetem magam, mint egy
Érzelmeit visszafojtani
Képtelen szerelmes ember.
Pedig jól bírta.
Sajnos hozzá van szokva,
De ez az intenzitás
Még neki is sok.
Persze, tudom, hogy
A gyerekei érzelmi
Kielégülést jelentenek neki,
És szexre meg nem az őt
Különösen jól megértő
Fiút fogja be.
Ő volt a legjobb múzsám.
Októberben költözik
Vissza Pécsre onnan, ahol
Új életet akart kezdeni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-11 03:18:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-11 03:18:50